A kávé is lehet egészséges?!

 In Cikkek

lingzhi-coffee-3in1_300x450A jó hírem az, hogy igen!
Ha nem akarsz lemondani a kávézás öröméről, de az egészségedre is szeretnél odafigyelni, akkor ajánlom a ganordermás termékeket:

A gyógynövények királya – a ganoderma

Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét.

 Jótékony hatásai:

Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében.

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják!

Tovább a termékekhez…

Cikk forrása: http://sara.ganodermakave.hu/

Korábbi cikkek

Egyetértesz? Más a véleményed? Szólj hozzá a témához!

0