Karfiolrizs garnélarákkal
Hozzávalók:
1 nagyobb fej karfiol
1 padlizsán
1 kaliforniai paprika
1 csomag fagyasztott garnélarák
1 bio citrom
kókuszzsír
só, bors
Elkészítés:
1. A fagyasztott garnélákat olvasszuk fel majd olívaolajon vagy kókuszolajon mindkét oldalát süssük át kb.2-3 perc alatt.
Facsarjunk rá egy kevés citromlevet.
2. Vágjunk fel egy fej karfiolt kisebb darabokra, majd egy aprítógép segítségével aprítsuk fel.
3.Egy padlizsánt és egy kaliforniai paprikát is szeleteljünk fel kisebb darabokra.
4. Hevìtsünk serpenyőben egy kevés kókuszolajat, pirìtsuk meg benne először a padlizsánt, majd a karfiolrizst illetve a kaliforniai paprikát. Sózzuk, borsozzuk.
Ha elkészült keverjük hozzá a garnélarákokat és kész is vagyunk.
Ehetjük ebédre, de akár nem túl későn vacsorára is. Jó étvágyat hozzá!