Avokádós zöldturmix
Avokádós zöldturmix
2 adag
Elkészítési idő: 10 perc
200 g avokádó
50 g spenót
½ citrom leve
¼ kk Himalája só
300 ml víz
Az avokádót félbevágjuk, majd egy evőkanállal kikanalazzuk a héjából, a magját eltávolítjuk, majd cikkekre vágjuk. A spenótot megmossuk, a citromot kifacsarjuk. Először az avokádót tesszük a kelyhes turmixgépbe, majd a spenótot, végül a sót, a citromlevet és a vizet. Két perc alatt krémesre turmixoljuk.
Ezt a receptet Marton Melinda, a Testtudatos táplálkozás című receptkönyv szerzőjének az engedélyével tettem ki az oldalamra. További recepteket a Testtudatos táplálkozás című könyvben találsz.
www.testtudatos-taplalkozas.hu
A könyvet itt tudod megrendelni