Garnélarák, avokádókrémmel, salátával és jázmin rizzsel

 Kategória: Főétel, Receptek

Elkészítése:
A garnélát fokhagymás olívaolajban sütöttem ki oldalanként 2-3 percig. Sóztam, borsoztam, majd mikor elkészült citromlevet öntöttem rá.
Az előfőzött rizst forrásban levő vízbe tettem és 10 perc alatt puhára főztem.

Közben elkészítettem az avokádókrémet, melyhez az avokádót felszeleteltem, villával összenyomkodtam, sóztam, borsoztam, egy keves kókuszkrémet tettem bele (ami kihagyható), majd 1 citrom levével összekevertem.

Felszeleteltem salátát, majd az elkészült összetevőket egy mélytányérba tálaltam és lenmaggal szórtam meg.

Korábbi cikkek

Egyetért? Más a véleménye? Szóljon hozzá a témához!

0

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás